( 0 ) Cere Consultare

Despre Noi

Îndepărtarea părului cu laser a evoluat în ultimul timp, iar astăzi are progrese tehnologice, care în urmă cu mulți ani putea fi văzută doar în science – fiction.

Centrul Natura Laser s-a alăturat noii generații de echipamente medical-estetice pentru a vă oferi în continuare cea mai înaltă calitate posibilă.

Am implementat cea mai avansată tehnologie laser de pe piață, Leaseir , proiectată și fabricată în Spania, cu sprijinul Centrului pentru Dezvoltare Tehnologică Industrială și al Fondului European de Dezvoltare Regională:

Acest laser are o putere de 4000W, comparativ cu 1200W cu care funcționează majoritatea celorlalte echipamente de pe piață. Această creștere mare permite reducerea timpului ședințelor, precum și creșterea eficienței tratamentului .

Cu această tehnologie extrem de adaptabilă, putem trata toate tipurile de piele și păr cu o eficiență maximă, respectând standardele înalte de calitate pe care le găsiți întotdeauna în Centrul Natura Laser. Sistemul său rece, continuu acționează ca un anestezic pe piele.

Leaseir 4000 este singurul aparat laser care scoate la suprafață rădăcinile firelor de păr încă de la prima ședintă. Sunt necesare un număr de minimum 5 ședințe în Centrul Natura Laser pentru a scăpa în proporție de 80-90% de părul nedorit- indiferent că vorbim de epilare facială sau corporală! Astfel poți da uitării programărilor dese la salon, nici vorbă de foliculită, adio iritației din cauza cerii fierbinți și fără leziuni create de lama de ras, iar, în final, costurile sunt mult mai mici.

Echipa noastra

Maria-Mădălina Bîrgăoanu

Specialist Operator Laser

Roxana-Georgiana Petre

Specialist Operator Date

Fii Parte din NaturaLaser

Doresti o cariera in domeniu?

Ne marim echipa, vino alaturi de noi intr-un domeniu de succes.

Trimite-ne C.V. ul tau

Ce Spun Clientii Nostri

Noi nu ne lăudăm, noi lăsăm faptele să vorbească!

Mai pe scurt, clienții noștri mulțumiți vă vor împartăși din experiența lor alături de Natura Laser.

 

 

Cătălina Elena Țampău

Recomand Naturalaser!! Rezultate vizibile de la prima sedinta si fetele foarte dragute, deschise la orice întrebare!

Marian Ștefania-Karla

Recomand 100%, rezultate de la prima ședință!! 👍👍

Stefana Golae

Recomand cu mare drag Naturalaser!! Rezultate vizibile inca de la prima sedinta si personal foarte dragut si primitor!🥰🥰🥰

Georgiana Deju

RECOMAND, rezultate vizibile de la prima ședința.🔝🔝🔝

Narcisa Vlad

Un centru modern, informare corecta, fetele extrem de drăguțe și bine pregătite. Efectele tratamentului le-am văzut de la prima ședință. Recomand din suflet!!

Tina Olaru

Recomand cu drag NaturaLaser ptr profesionalismul de care a dat dovada , rezultate de la prima ședința . Personal foarte drăguț și atent , Mădălina the best from city!!!!Abia aștept sa vina vara sa pot purta rochii și fuste fără par nedorit ! 🥰

Andreea Botez Dimitriu

Recomand din toata inima Naturalaser!! Dupa ce am facut cu toate soiurile de epilare definitiva de la noi din oras, aici pot spune ca se vad rezultate chiar de la prima sedinta!! Locatia este foarte curata si fetele placute si profi!! 5* cu plus!!

Alexandra Tanjala

Recomand cu mare drag Naturalaser, rezultate vizibile si de durata chiar de la prima ședință, personal extrem de bine pregătit si amabil. Echipa de nota 10❤❤❤

Munteanu Liliana

Review facebook

Recomand cu drag acest loc minunat! Epilarea definitivă este cel mai frumos cadou care durează o veșnicie!

Veronica Nails

Review facebook

Mai rapid decât te aștepți, personal extrem de amabil într-o locație de vis! Va recomand cu toată sinceritatea sunteți profesioniști!!!

Diana Anistoroae

Review facebook

Recomand Natura laser!

Ambient plăcut, pe lângă asta, Mădalina este foarte amabilă și drăguță

Herciu Bianca

Review facebook

Recomand Natura laser!

Fetele sunt foarte drăguțe și ambientul este plăcut!

Diana Nechita

Review facebook

Recomand cu mare drag și încredere! Natura laser!

Fetele sunt extrem de drăguțe, atente și răbdătoare! Ambientul este unul primitor și prietenos