( 0 ) Cere Consultare

Laser vs IPL

EPILARE DEFINITIVĂ

 

Cauti solutia permanenta și sigură pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față?

 

Pe piata se gasesc multe tratamente pentru acasa sau în saloanele specializate, însă poate fi nevoie de mult timp pentru a întelege soluția cea mai eficientă pentru epilarea cu laser

 

Centrul Natura Laser este aici sa vă ajute! Când cautați soluția cea mai bună de îndepărtare a părului nedorit, unul dintre cele mai importante elemente este de a înțelege diferența dintre laser și lumina intensa pulsată (IPL), inclusiv procesele implicate si rezultatele pe care le așteptați de la fiecare tehnologie

 

9 din 10 medici dermatologi preferă tehnologia laser diodă față de IPL

TEHNOLOGIA LASER

Ce diferente sunt între laser si IPL

Laserul diodă produce un spectru unic de lumină pură, extrem de concentrată, propagată pe o culoare roșie, pe aceeași lungime de undă. Laserul țintește precis pigmentul închis la culoare (melanină) din foliculul de păr și împiedică abilitatea acestuia de a crește din nou. Pielea din jur nu are de suferit din cauza încălzirii.

Efect Permanent: LASER sau IPL

Aceasta este un procedeu optimizat de înlăturare a părului nedorit. Efectul este precis, profund, mult mai puternic și direct, rezultatele obținute fiind permanente datorită acurateții tehnologiei. Odată tratat, părul nu mai crește.

O procedură dureroasa?

Depinde de sensibilitatea fiecăruia. Pentru unele persoane, senzația este similară cu o ciupitură sau cu furnicături calde, pentru altele nu există însă nici un disconfort.

Costurile sunt...inteligente?

Absolut! Rezultatele fiind permanente, avantajele sunt evidente. Se mai pot face retușuri, însă efectul devine permanent după primele 3-6 luni.

TEHNOLOGIA IPL

Ce diferente sunt între laser si IPL

Dispozitivele IPL furnizează o gamă largă de culori și intensități spectrale pe lungimi de undă diverse, iar lumina nu se poate concentra astfel unitar. Din cauză că IPL-ul produce aceste lumini dispersate la niveluri diferite de profunzime, energia difuzată nu afectează doar melanina din foliculul de păr, ci și pielea din jur.

Efect Permanent: LASER sau IPL

IPL reduce încet creșterea părului, dar nu permanent. Numai un mic procent din energia generată de IPL se absoarbe de către foliculul de păr. Este nevoie de tratamente repetate, întrucât foliculii mai groși și mai adânci rămân inaccesibili.

O procedură dureroasa?

De asemenea, depinde de fiecare. Din cauza faptului că IPL folosește pulsații de intensități diferite, poate apărea un disconfort mărit.

Costurile sunt...inteligente?

Este nevoie de tratamente regulate, pe termen-lung. Dacă tratamentul se întrerupe, foliculii de păr se reactivează și cresc la loc

Cine câștigă la capitolul

EFICIENTA?

Depinde ce vă doriți. Dispariția părului nedorit sau reducerea lui?

Laserul merge direct la țintă și dezactivează melanina, pe când energia IPL afectează și pielea din zona tratată, iar foliculii problematici rămân la fel.

Programeaza-te Acum!

NEWSLETTER

Aboneaza-te la cele mai noi oferte si promotii ale NaturaLaser