( 0 ) Cere Consultare

Avantajele Epilarii cu Laser Dioda

Postat de: Natura Laser

Data: 19.05.2017

Avantajele Epilării definitive cu Laser

O întrebare pe care ne-o pun în fiecare zi mulți pacienți este dacă epilarea cu laser este sigură pentru pielea dvs. și dacă este eficientă în ceea ce privește epilarea. Ei bine, în acest articol veți afla Avantajele Epilării definitive cu Laser Dioda.

Îndepărtarea părului cu laser:  a fost folosit timp de aproximativ 18 de ani și până în prezent s-a dovedit a fi cea mai bună metodă de îndepărtare a părului. Cu ajutorul acestei epilări apar rezultate vizibile și de lungă durată, comparativ cu metodele clasice de epilare. După încheierea tratamentului, pentru a menține rezultatele obținute, se efectuează ședințe de întreținere de cel puțin 2 ori pe an.

Putem fi, de asemenea, calmi când vine vorba de siguranța sănătății noastre, Laserul emițând un fascicul de lumină captat doar de melanină.

Tehnicianul nostru, specializat în operarea cu laser va introduce intensitatea corectă, în funcție de fototipul fiecărui pacient.

Avantajele Epilării definitive cu Laser diodă, la Centrul Natura Laser:

  • Laserul diodă ajunge la orice fir de păr nedorit de pe suprafața corpului! Îi atacă pigmentul și îl face să nu mai crească! Adio tăieturi! Adio fire de păr rămase în urma epilării cu metodele clasice!
  • Costul unui tratament reprezintă o investiție pe termen lung. Gândiți-vă numai ce sume cheltuiți anual pentru metodele clasice de epilare. Uită de aparatele de ras, epilarea cu ceară, cremele depilatoare! Calculați cât veți cheltui în următorii ani, în care rămâneți fideli acestor tratamente tradiționale și cât veți cheltui in urma procedurii noastre. Vă scutim noi de toate aceste calcule și vă garantăm că veți avea de câștigat dacă alegeți epilarea cu laser.
  • Țineți cont că epilarea definitivă cu laser ne ajută să scăpăm de foliculită!
  • Părul crește ușor curbat și ajunge să „sape” în piele, formând astfel o inflamație. Cum putem evita această problemă enervantă? Cu ajutorul epilării definitive cu laser, desigur! În prima sau a doua sesiune de epilare cu laser, problema părului încarnat va fi rezolvată!
  • Deoarece nu numai că slăbește, dar reduce și aspectul părului, pe măsură ce tratamentul progresează, vizitele dvs. vor deveni din ce în ce mai rare la noi.

Articole Asemanatoare