( 0 ) Cere Consultare

Pregătirea pielii înainte de ședința de Epilare Definitivă cu Laser

Postat de: Natura Laser

Data: 02.12.2020

Dacă te-ai hotărât să renunți la epilarea făcută o dată la câteva zile, la iritațiile de după, la firele de păr crescute sub piele, ești unde trebuie! Ai decis să te programezi pentru prima ta ședință de epilare laser? Ține cont de următoarele indicații:

 

Expunerea la soare

 

Nu te expune la soare sau solar înainte cu 7 zile de ședință, dar ți după; folosește creme cu factor de protecție solară crescut sau poartă haine lungi când ieși din casă în zilele dinaintea ședinței.

 

Epilarea înaintea ședinței

 

Nu folosi cremă depilatoare, ceară sau aparat electric de epilat cel puțin 3 săptămâni înainte! Aceste metode de epilat subțiază rădăcina firului de păr pe care laserul o țintește, scăzându-i astfel eficacitatea. În plus predispun la iritații în timpul procedurii.

 

Pregătirea pielii înainte de epilarea definitivă cu laser

 

Cu o seară înainte sau chiar în ziua procedurii rade părul din zona ce urmează a fi supusă tratamentului. Firele de păr de la suprafața pielii vor îngreuna pătrunderea undei emise de aparat până la rădăcina firului de păr, epilarea fiind mai puțin eficientă și crescând riscul de efecte adverse.

 

Poduse autobronzante

 

Nu folosi produse autobronzante și produse pentru decolorarea părului cel puțin două săptămâni înainte!

 

Tratament cu antibiotice

 

Așteaptă să treacă cel puțin 2 săptămâni de la încheierea unui tratament cu antibiotice și cel puțin o lună de la încheierea unui tratament cu retinoizi, peeling-uri chimice, dermabrazive sau tratament cu alt tip de laser. Comunică specialistului orice fel de tratament urmat sau orice fel de procedură la care ai fost expus în ultima perioadă.

Pentru orice fel de întrebare legată de procedura de epilare laser nu ezita să ne contactezi sau să te programezi pentru o consultație.

Articole Asemanatoare