( 0 ) Cere Consultare

Epilarea cu Laser în timpul verii

Postat de: Natura Laser

Data: 01.12.2020

Ești unul dintre cei care își amintesc numai în timpul verii de epilarea cu laser?

 

Vara e acea perioadă în care îți dorești să porți rochii scurte și să îți etalezi picioarele, însă apar îndoielile și îți spui: „Ar fi trebuit să îmi fac o epilare cu laser, poate o voi face la anul!?”

Când sezonul cald se apropie ne întrebăm dacă este posibil să efectuăm sesiunile de epilare cu laser vara . Este la fel de eficientă epilarea cu laser în acea perioadă? Este sigură? Ce măsuri de precauție ar trebui să iau? 

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care ni le punem atunci când ne raportăm la termenii „ epilare cu laser ” și „ vară ”. În acest articol vom explica indicațiile, astfel încât să nu trebuie să opriți tratamentul cu epilare cu laser în lunile fierbinți.

La Centrul Natura Laser ne dorim să fiți fericiți în timpul verii, astfel avem vești bune pentru voi!
Mulțumită laserului nostru uimitor vă puteți epila în orice moment al anului, chiar și în timpul verii.
Nu mai așteptați! E timpul să obțineți o piele lipsită de păr și să uitați de restul procedurilor de epilare.

 

Cum este posibil?

În primul rând, Centrul nostru are echipament laser de ultimă generație și foarte adaptabil. După 18 ani de cercetare s-a reușit crearea celui mai eficient si versatil laser de pe piață. Grație tehnologiei pe care o încorporează este în măsură să acționeze în mod eficient pe toate tipurile de piele, chiar și pe cele închise. Pielea mai închisă la culoare tinde să se încălzească mai mult, însă datorită mecanismului de răcire, pe bază de „efect de gheață”, se evită lezarea acesteia. Din acest motiv, la Natura Laser vă putem oferi un tratament non-stop atâta timp cât vă îngrijiți pielea.

 

Precauții

 

Cu toate că nuanța pielii nu presupune nicio problemă, este important să se urmeze instrucțiunile pentru a evita lezarea pielii:

Nu expuneți la soare zona tratată cu cel puțin 7 zile înainte de ședință.
De ce? Foarte simplu, laserul se ghidează după culoarea firului de păr care este dat de melanină. Melanina este prezentă și în piele și este activată atunci când interacționează cu lumina soarelui pentru a absorbi radiațiile ultraviolete și pentru ca acestea să nu pătrundă în țesutul subcutanat. În cazul în care vă expuneți la soare, melanina se activează, iar în momentul ședinței se poate întâmpla ca lumina laserului să nu se concentreze numai asupra foliculului, ci și asupra țesuturilor adiacente, care ulterior vor fi lezate.

Nu luați medicamente sau produse care conțin ingrediente fotosensibile. Există anumite medicamente care interacționează în mod negativ, provocând o hipersensibilitate la lumina soarelui și pot fi dăunătoare pentru piele atunci când aceasta este expusă la lumina soarelui.

Aici prezentăm o listă a unora dintre ingredientele care sunt sensibile la lumină iar în cazul în care luaţi oricare dintre acestea, nu uitaţi să menţionaţi acest lucru înainte de a începe sesiunea pentru a evalua posibilele contraindicații.

Produse pentru tratarea acneeiperoxid de benzoil, adapalen, izotretinoin oral, acid retinoic
Antinflamatori neesteroidieni (AINS)Diclofenac, naproxen, azitromicina, aceclofenac, ibuprofen, piroxicam.
Antibioticedoxiciclină, gentamicină, indopamină, tetracicline, azitromicină etc.
Produse diureticeamilorid, furosemid, acetazolamidă, clortalidonă, hidroclorotiazidă
Medicamente cardiovascularesimvastatină, amiodaronă, atorvastatină, carvedilol, losartan, minoxidil
Tratamente hormonaleetinilestradiol, estradiol, levonorgestrel, gestoden, algestronă
Tratament antidepresivparoxetină, sertralină, venlafaxină, amitriptilină, fluoxetină, doxepin
Antihistaminecetirizină, astemizol, loratadină, difenhidramină, dimenhidrinat, ebastină
Anxiolitice: alprazolam, dipotasic clorazepat, diazepam, fenobarbital, zolpidem, zopiclone
AlteleOmeprazol, clorhexidină, benzocaină, masalazină, sulfasalazină, bisacodil, cisapridă.

 

Atenţie!

Deși ar trebui să fie utilizate întotdeauna la plajă, protecția solară în timpul tratamentului cu laser este esențială, deoarece va reduce iritarea pielii și nu va provoca la fel de multe leziuni pielii. Centrul Natura Laser recomandă un SPF de minimum 30!

Protecția solară este importantă și benefică, dacă este utilizată într-o cantitatea suficientă. Nu uitați să aplicați din nou crema la fiecare două ore, indiferent de factorul de protecție. Crema trebuie aplicată cu 30 de minute înainte de expunerea la soare, acesta este timpul necesar pentru a fi absorbită în piele și pentru a fi eficientă.

În concluzie, cu Natura Laser nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eficacitatea laserului, deoarece, datorită echipamentelor noastre, putem continua să desfășurăm sesiuni fără probleme, chiar și cu pielea închisă. Vă recomandăm pur și simplu să luați câteva măsuri de precauție, astfel încât tratamentul să fie complet eficient și sigur.

Articole Asemanatoare